14 Ağustos 2006

Yeni yorumcularımız

Bugün bloğumuzu açtığımda gördüm ki bir sürü yeni yorum var. Şöyle:

mobilemob said...
Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.

mobilemob said...
Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.

blogaccount54 said...
Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.

bestusedcarrs said...
Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.

falco348 said...
I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.

newloghere said...
Looks nice! Awesome content. Good job guys.

steelboy28 said...
Very pretty site! Keep working. thnx!

Hepsinin altında da >> şeklinde bir link var. Ne olduğu belli yani.
Ama yorumlarını bu şekilde yazmaları çok komiğime gitti. Sitemiz süpermiş, gördüğü bir sürü siteden daha çok iyiymiş, yararlı bilgiler içeriyormuş! Hmm, çok yararlı bilgiler...Bu blog için bunu duymayı hiç beklemezdim. Hele ki Türkçe'yi bilmeyen birinden! Sırf kendi sitesine ulaşılsın diye oraya buraya saçma sapan yorumlar yapanları biliyorum. Ama bunların hepsi birden bir günde yazılmış. Her şeyin bir hek'i var :)

Bundan sonra 'word verification' denen özelliği açıyorum yorumlar için. Hiç sevmiyorum, hiçbir zaman ilk defasında doğru yazmışlığım da yoktur. Ama gerekiyormuş demek ki. Bakalım bir işe yarayacak mı?

(Şimdi birkaçının sitesine daha baktım. Hepsi cinsel içerikli değilmiş. Ama ne oldukları da belli değil. Neyse, kapatıyorum bu konuyu burada, en iyisi bu :))

4 yorum:

  1. I see dead people, Mr. and Mrs. Smith are going to school together, I have a sharp pencil, are you talkin' to me, I need a good soup right now...

    Sorry that's all my english but its'a an incredible, magnificient, extraordinary efendime söyleyeyim ben böyle site görmedim, vay anasını be, ha coca-cola'nın efsanevi şişesi ha evahalipisi...

    Ne diyeceğimi şaşırdım o kadar yani:)

    YanıtlaSil
  2. Varol, sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün (babannem hep böyle derdi). :)
    Neler oluyor burada yahu, hiç anlamadım. Ayrıca yukardaki ilk yorumu yazan Malezyalı kişiye yorum falan da yazmadım. (Son yazdığım yazıda adı da geçmiyor.)
    Neyse, bizim blogla uğraşacaklar galiba biraz. Uğraşsınlar bakalım, ne olacak. Biz pisi pisi yazarız yine yazılarımızı :)

    YanıtlaSil
  3. it's a pleasure, please keep up the good övücü sözler, sen bir tanesin, ben senin gibi reklam yazarı görmedim etc. etc...

    taklalar atarak geçtiğim nasıl belli ingilizce derslerini... bunlar çekirge sürüsü gibi ya şöyle bir bakarlar, bütün ekinleri yerler geçip giderler... çekirgeleri sevelim ve hep beraber keep up the good work...

    YanıtlaSil
  4. Ya ya...Artık sorumluluklarımızı bilelim Beyzacım. İşe yarar bilgiler varmakten sakın geri kalmayalım :)

    Bu arada, gördüğüm üzere sen o gubidik yorumları üşenmemiş, bir sinirle tek tek silmişsin. Ama bari bu yazıya yazılan ilk yorumu silmeseydin (Malezyalı olanı). Benim bir önceki yorumda yazdıklarım hayal ürününe dönüşmüş birdenbire :)

    YanıtlaSil