20 Mayıs 2006

ben de geldim

koclarim bu aralar birazcana mesguldum bildiginiz gibi enisteyle ablam geldi.
baya bir gezdik tozduk tozlattik falan. ben sahsen sevdim enisteyi. biraz onyargilarim vardi bastan, ama komik yaaa, boyle iyi biri yani. cok macerali, komik bazen stresli 2 haftam gecti. yarindan sonra finallerim basliyor. neyse simdi aklima gelmiyo ama aklima geldikce olan komik seyleri anlatirim (aslinda aklima geliyo da ders calismam lazim vicdanim rahat deil yarin yazacam soz).
iste hayatimda ilk defa bi evin bi oglu olduğuma inaniyorum. bu arada evde 2 tv, 2 bilgisayar var. tek basima yasıyorum, eheheheh. ama tabe o super voltran zamanlarini okadar ozledim ki, bazen aklima gelio guluyom ya ehe... ya bu arada voltranlar; gecen fotolara bakarken hani bb (berfu-beyza) evinde ben boyle kocakari gibi kaloriferin onune yatmistim, hepimiz gulme krizine girmistik ya, o aklima geldi yine cok guldum. superdi lan... (bu arada laptopta turkce karakter yok o yuzden boole yaziyom).
dun yine oyle bi krize girdim, o zamandan beri ilk defa.
simdi umitlerin evdeyiz. erkut, ben, umit 8 tane falan icmisiz. kafalar bi milyar, salak salak konusuyoz iste... ama tipler cok komik. ben umit'n dedesinin pijamasini giydim. acayip kisa geliyo, gomlek seklinde olanlardan...erkut'un tisort gobeği acik falan acayip komik bi goruntu yani... (ehe walla karnim cok acikti soora anlatayim gerisini). neyse opuyorum sizi donecem size....

2 yorum:

  1. Yiğitcan! Hoşgeldin dört parçadan oluşan voltranın en önemli dört parçasından biri!
    Bir yorum yazayım dedim hemen. İlk olarak şu BB Evi sözüne bayılıyorum. Berfu ve Beyza'nın evi demekten çok daha şirin. Ama Deniz ve Yiğit'in Evi yerine DY Evi pek olmuyor nedense. Sanki Denyo ve Yavşak'ın kısaltması gibi oluyor. Ayol, gocunuyor muyum ne:P Sen Ankara'ya gelmeden önceki evimizin adı da BBD'ydi bu arada. 'Biri bizi dikizliyor' da denebilir.
    Yiğit, şu kocakarı + Ümit'in babasının pijamasıyla hallerinin fotoğraflarını buraya koymazsın çok ayıp olur bak ahaliye. Hemen istiyoruz.
    Son söz: Mr. No. Türkçe karakterler neyse de, senin bu yazım hatalarını n'apıcaz kardeşim? Haluk Mesci'nin öğrencisiyim ben, gelemiyorum öyle şeylere (bak nasıl havalanmışım). Biliyorsun, Berfu'nun gözüne de diken kibin batar bu birleşik yazılmış 'de'ler, 'ki'ler. Valla hiç kusura bakmayasın, düzelttim ben birazını. Msn seni mahvetmiiiş, eski bir dansı halletmiiiş (bu da şarkıların anlamadığım sözlerini uydurma sanatı). Öper.

    YanıtlaSil
  2. istanbul seni hapsetmş, eski bir bandı kaydetmiş... ne demekse... benim istanbul'dan anladığım sultanahmet'tir... istanbul'un başkenti... ankara'dan anladığım ise hiçbir şeydir... hoş son gittiğimde biraz da olsa kırılmıştı kinim... işte böyle insanlar can sıkıntısından şehirleri sever, şehirlere kinlenir... bense bademli magnum yiyip, kızılay sodası içerim... en sevdiğim şeylerden biri şirket felsefeleri yazmak ama 5 saat sürecek bir işin kendi kendine nasıl olabileceğini düşünmekteyim şu an... şirketin felsefesine benimkilerden karıştırmaktan korkuyorum; bu da oldukça korkutucu bir şey olurdu sanırım... sanırım buraya yazarak zaman kazanmaya çalışıyorum... uzun süre sesin çıkmadı ben de ne kadar büyüdüğünü merak ettim... bu arada familyanın diğer üyelerinin yazıları da keyifliymiş... siz aile diye reklam ajansı açsanıza... bana neyse... galiba sonuna geliyorum, galiba işe geri dönmek zorundayım... hadi bakalım...

    YanıtlaSil