2 Temmuz 2007

Aforizma Teyze

fosma fostukça sıra sana gelecek diyordu içerideki düşman. bense dışarıda donuyordum. böyleydi işte famasutrayla ilk tanışmamız. yanıma geldi ve dedi ki akori samoraki zobordok? zımçırıtık tık zımıh.. ben de şaştım kaldım afallamıştım. aforizma teyzelere gittim. anlattım olanları bir bir. sonra aforizma teyze birdir bir oynayalım mı diye bi gensoru önergesinede bulundu ve ben kabul ettim. ve birdir bir oynarkenki elektrik bizi birbirimize yaklaştırdı. ve onun dolgun dudaklarına yaklaşıp dedim ki uzun eşşek oynayalım mı? kabul etti. fakat bir problem vardı. iki kişi nasıl oynardık uzun eşşek. ve benim aklıma yolda tanıştığım famasutrayı çağırmak geldi. sonra kadroyu kurduk. kadri amca geldi.

yiğit & erkut

6 yorum:

  1. Dün Yiğit&Erkut ikilisinin bu yazısını defalarca okudum. Sürülerce güldüm. Hayatımda okuyup okuyabilceğim en absürd ey olduğuna karar verdim.

    Sabah işe geldim. 08.25'te evahalipisi'yi açıp bunu tekrar okudum. Şu anda saat 10.30. Bu iki saat içerisinde yazıyı en az 10 kere daha okudum. Ve her sefereinde, illa ki "kadir amca"ya gelince gül gül gülüyorum. Hey allaam ya. Nasıl bir beyniniz var olm sizin? Cık cık

    :)

    YanıtlaSil
  2. Ya olm hicbisi anlamadım ben bu yazınızdan len. Bende mi bi sorun var? Kim suclu? Olay nedir? Soyut dusenemiyor muyum ben? Kadir kim?

    YanıtlaSil
  3. Berfçim, durumu aslında sen yorumunda açıklamışsın: YOK. Olay, durum, suçlu, konu, gidişat... Erkut'la Yiğit'i biliyorsun ya, birbirlerine 'zıbırtıtıtı' diyerek bir saat konuşabiliyorlar. Cenk-Erdem'in daha absürd, daha komik halleri.:)

    Bu yazıya da ben o yüzden çok güldüm. Kadri Amca, bir önceki cümlede geçen 'kadro' sözcüğünün çağrışımıdır bu arada. Adım gibi biliyorum. Böyle işte bunlar. :)

    YanıtlaSil
  4. bir sey anladiysam zenci olayim yav. nasilsa yine de guldum valla :) afrodizma teyze gensoru onergesinde bulunmus.... :)))

    YanıtlaSil
  5. Manyak len bu Erkutla Yiit. Baska da bisi demiyorum bak.

    YanıtlaSil