26 Mayıs 2006

Hava sıcak & Kaş uzak

Aaaaaa yoksa ben de mi blogger oldum olm???
Dur bakiimm bi deneyelim.
Meleba ibisler ve ibisotesiler.
Size isyerimden yazmaktayim. Dolayisiyla her an mudurotesi bir kuvvet beni durdurup yazmakta olduğum rapopra geri döndürebilir.
Şimdi Haberler:
1- Berfu'nun bugün Beyza'ya özenip yillardan sonra saçini toplaması kitleleri hayrete düşürdü. Yapılan oylamada Berfu'nun bundan sonra sacini hep toplamasina karar verildi.
2- Berfu tezini bitirmeye - ya da bitirmemeye - günden güne daha çok yaklaşıyor. We'll see.
3- Yigit İbişi Berfuya Beyzaya kahvaltıya gelmediği gibi bir de aramayı sormayı da bıraktı. BB kardeşler "böyle kuzen olmaz olsun" diye feryat ettiler.
4- Berfu dün gece rüyasında iş yerine terliklerle gittiğini gördü ve sıkıntı içinde uyandı. İlk önce "allam ayakkabı terlik, bunları görmek sıkıntıya delalettir" diye düşünse de, bir süre sonra aklına yatmadan önce Penguen'de Umut Sarıkaya'nın Seher ananın topuklarını konu ettiği yazısını okuduğu aklına geldi. Biliçaltına sızıp free association'la kendisinde sıkıntı yaratan bu Umut'a sinirlendi. Sonra aklına bu hafta çizdiği mini öykü geldi ve siniri hemen geçti. (Bkn. Cincik Mayve Suları).

1 yorum:

  1. -"Oh Tanrım! Corç, gördün mü Berfu da gelmiş sonunda siteye. Bugün mutlu birgün olmalı"
    -"Of Suzınım be, yeme beni allasen! Berfu teknik arızalı biri, gelmez o, ge-le-mez!Berfu değildir o, biri heklemiştir kesin"
    -"Fakat Corç. Umut'un terliklerinden bahsediyor. Tez diyor, saç diyor. Hatta 'denyo Yiğit' diyor kendisi"
    -"Hmm...Evet yavrum, bizim Berfu bu, Yiğit'ide iyi tanıyor. Haklısın valla. E, o vakit hoş gelmiş sefa gelmiş sitesine."
    Suzın ve Corç:-
    -"Ehi ehi ehi ehi"

    YanıtlaSil