19 Temmuz 2006

Bırak içinde kalsın!

Size de olur mu?
Çok pis yetenekli hissedersiniz bazen kendinizi. Öyle ki, elinize bagetleri alır almaz davul solo atar, elalemin hayatını değiştirecek kitabı bir gecede yazarsınız.
Açıkçası bana çok oluyor bu. (Yiğit'e de oluyor. Günlerce 'yahu, davulun başına oturur oturmaz kesin süper çalacağım' dedi. Oturur oturmaz da kalktı :P)

Nereden mi aklıma geldi şimdi durup duruken? Ajansımıza staj için gelen çocuk bana kara aklem çizimlerini gösterdi. Çok güzel. Çizimlere bakarken içimden ne demiş olabilirim? Tabi ki 'Ben de yapabilirim aslında. Çalışmıyorum, üzerinde durmuyorum da ondan'.

Aradan bir süre geçti. Bu sürede benim iç ses 'evet evet, tabi tabi' falan deyip duruyor. İyice gaza geldikten (getirildikten) sonra aldım kurşun kalemi elime. Bir kelebek çizdim (nedense). Amanın! Kelebek haricinde uçaktan kitaba kadar her şeye benziyor! Daha önce hiç bir kelebeğe şöyle ayrıntılı olarak bakmamışım. Şimdi goole'dan fotoğraflarına falan bakıyorum biraz. (Bak bak, yine! Neden çizememişim? Çünkü kelebeklere ayrıntılı bakmamamışım. Evet evet, tabi tabi :P)

Bazen içinde kalması daha iyi oluyor gerçekten. En azından yapabileceğini 'zannediyorsun' :)

2 yorum:

  1. bu sabah uyandığımda hiçbir şey yapamayacağıma dair güçlü bir inanç belirmişti içimde... o sırada hepsi'nin yeni şarkısı çalmaya başladı... ve kendimi şınav çekerken buldum... evet yapabiliyordum şınav çekebiliyordum... sağolasın show radyo, sağolasın hepsi... bana ne kadar yeteneksiz olduğumu bir kez daha unutturdunuz... ve neden 23 nisan'a hep dandik ülkelerden çocuklar gelir sorarım size...

    ya ben böyle buraları fill in the blanks tarzında dolduruyorum ama ahalinin geri kalanını rahatsız etmiyorumdur umarım... hoş ben misafir sayılırım bana iyi davranın:)

    dur ben biraz daha nirvana dinleyip, zıvanadan çıkayım...

    YanıtlaSil
  2. içimde kalsa daha iyiymiş, burda elin adamlarının saçma sapan yorumlarına karşın:)

    YanıtlaSil