27 Temmuz 2006

It's a big ad, and this is the smaller one!

Gerçekten çok "büyük" bir reklam. Ve onun "küçük" olanı. Belki biraz eski ama Berfu dün anlattı, ben bugün buraya koydum. İkisi de hemen aşağıda:)

Big Ad


Small Ad


Çok ses getiren reklamların arkasından, onların parodisi şeklinde, göndermeli reklamlar her zaman yapılıyordu. Ama sadece birkaç tanesi bu kadar eğlenceli olabiliyor.
Aklımda kalan Levi's reklamları var bir de. Biri kız diğeri oğlan iki genç insan, altlarında Levi's pantalonları, duvarları delerek geçiyor, sonunda da koşarak ağaca tırmanıyorlardı. Hatırladınız mı? Hah, işte bu reklamın daha sonra bir sürü "küçük"ü çekilmiş. Bir tanesinde, iki tane şişmanca, yaşlı teyze, diğer reklamda olduğu gibi, duvarları delerek koşuyorlar. (Arada önlerine sehpa falan çıkıyor, nazikçe kenara çekiyorlar :)). En son bir bahçeye çıkıyorlar. Tam ağaca tırmanacaklar zannederken, ikisi de bir bankın önünde durup, dizlerine ellerine koyup soluklanmaya başlıyorlar. Sonra da bir şişe gazoz çıkarıp içiyorlar. Bilmemne gazozları! Levi's reklamlarının altını çizdiği kesin. Ama eğlenceli değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder