27 Ağustos 2006

gay,ipne ve oğlancı

anlayamıyorum nasıl oluyor...fakat ekseriyetle itiraf.comun arkadaşlık sitesinde erkeklerden mesaj alıyorum anlayabilmiş değilim..gayet sinir bozucu bişey ben oraya danalar gibi yazmışım aradığım cinsiyet bayan, aramadığim cinsiyet erkek diye ..ama bana inatla mesaj atıp "meraba" tanışalım gibisinden mesajlar geliyor..hayır hiç bi şekilde böyle bişi yapmalarını gerektiren bişi yapmıyorum..işin kötü yanı bugüne bugün daha bi kıza mesaj atmadan cevap gelmemesi..(günün üyesi oluğum gün bile) gay tipide yok bende ama heralde kendi aralarında "şimdi ipne deil ama bu ilerde varya offf baksana yumurta gibi oğlan süleyman abi"falan diyolar... bide bana yazan danalar cemil ipekçi tarzı karizma gayler olsa içim yanmıycak bunlara gay diyemezsin .. bunlara ipne ve oğlancı demek istiyorum ben müsadenizle...yani tipleri görseniz offf yaa gıcık oldum lan ..

2 yorum:

  1. zuxxi kuşağından geliyorum ben, özenle besleyen annelerin sitesinden... tıpkı hürriyet gibi zuxxi de internette tek başına yetiyordu bana... oradan bir referansla itiraf.com'u açıldıktan 3 gün sonra yakalamayı başarmıştım... siyah zemine beyaz yazılar, yoksa beyaz zemine siyah yazılar mı? (ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum ki:) uzun bir süre okudum çünkü o zaman yeniydi içindeki her şey, sigara içtigimi annemler bilmiyor yazınca yayınlıyorlardı... sonra hafif gelmeye başladı tabii benim gibilerin yok sigara içiyorum, yok 12 yaşımda beyaz mayolu kızların göğüsleri gözüksün diye gazetelere su döküyordum (bu itirafım da çıktı hakikaten:) itirafları... site sapkınlaştıkça profesyonelleşti... kaçınılmaz olan da buydu zaten... tam siteyi bıraktım bırakacakken yanına bir slash atıp arkadas'i koydular... dışarı çıkmayı pek sevmeyen ve karate can'ı seyrederken dışarı cagirdilar diye 20 yıllık iki arkadasını defterden silen biri olarak ilginc geldi site bana... işime de geldi tabii çünkü ben bir düğmeyle bitecek konusmalar arıyordum çoğu zaman... merhaba, nasılsın, iyiyim, sıkıldım, bye, oturumu kapat...

    başlarda itiraf.com gibi keyifliydi arkadaş sitesi de... bilen az kişi vardı, parasızdı, daha içtendi... bayağı da bir arkadaşım oldu oradan...( bayağı dediğim hayatına mümkün olduğu kadar az insan sokan biri olarak 10 falan işte:)

    off ya ne sıkıcı bir yorum oldu, konuyu nereye getireceğimi bilemediğim gibi konu neydi onu bile hatırlayamadım... ha evet günün üyeliği, gayler, falan... günün üyesi oldum ben de, itiraf.com'un ana sayfasında benim için okuyan, düşünen bir birey yazdıkları gün de tiksindim kendimden ve taaa zamanında günün üyesi olma isteğimden (sadece bir düğmeye basmıştım yine oysa:)

    bir türlü bağlayamadım konuyu, bunu pazartesi salaklığına mı bağlasam ya...

    not: sabah sabah kimseyle konuşmak istemediğimi kulaklık takmaktan başka nasıl anlatabilirim? bir s...n gidin ya! şurada gayliğin korkutucu bir şey olmadığını anlatan bir yorum yazmaya çalışıyoruz... aaa tamam konuyu buraya bağlayacaktım... sevin gayleri, onların bu sitelerden başka fazla şansları yok, kibarca reddedin benim gibi istemiyorsanız eğer, inanın anlıyorlar...

    tohumlar fidana
    fidanlar ağaca
    ağaçlar ormana
    ormanlar oduna
    odunlar gaylere oğlancı diyenlere
    dönmeli yurdumda
    :)))

    YanıtlaSil
  2. Yigitcim gormezden geleceksin artik :)Sanirim escinseller bu konuda atak olmazsak elimiz bos kalir seklinde hareket ediyorlar :) Kizlar da malum pasif olmayi sever. Oyle olunca boyle acayip bir durum ortaya cikiyor :)

    Burda da kimin ne oldugu hic belli degil ya. Gay erkeklerin cogu o kadar yakisikli ki, tam soyle gozucuyla suzerken bir bakiyorum baska bir erkegi opuyor. Insan neye ugradigini sasiriyor valla :) Kimilerinin erkek arkadaslari da hakkaten piril piril, oglanci demek yanlis olmaz sanirim :)

    Zamanla alisiyoruz da. Ya da eskinden daha az gay vardi etrafimda, bilmiyorum. Zamanla toplumun normal bir parcasi oluyorlar. Iyi bir sey tabi, pek te takmamak lazim.

    YanıtlaSil