27 Ağustos 2006

varol,koment ve horoz

rahatlıkla yapabildiğim tek şey comment yazmak şu kodumunu sitesinde.. ama bi gün bende başaracam nese ...al lan bu da koment VAROL(ünlü futbol oyuncusu Buda Koment Varol yeşil sahalara geri döndü) nooldu..ha bende koment yazıyom işte sitedeki koment tekelini elinde tutamıycaksın bundan sonra... genişleyen koment pastasından dilim kapmak için yarışacam senle (genişleyen koment pastası)( hüseyin usta bu pasta gitgide genişliye kabartma tozu ögghhh(bkz: espriyi boşyere uzatıp patlama noktasın daha kötü bi espri olan cümlenin ikinci kısmına taşıyarak gerekli patlama sağlayamamak) .

nese konu dağıldı yegane takipçimiz olan Varol Döken'e burdan teşekkürlerimi sunmak istiyorum ev ahalipisinde olmamasına rağmen inatla bu kadar çok şey yazıyo ya walla bravo ...yani benim yazdıklarımın yaklaşık 5.34 katı kadar şey yazmıştır Varol.. kendimi basket maçında ilk beş başlayıp hiç sayı atamamış ...Varol'u ise benchten gelip oyunu kurtaran oyuncu gibi görüyorum...

neyse son olarak küçükken denizle birlikte bir horozun saldırısına uğradığımızı anlatıp kalkçam çünkü demin babam aradı "çin önde çabuk gel süper maç oluyo diye" (babamla birlikte türkiyenin maçları dışında diğer maçlarıda seyredip güçsüz olan takımı tutmamızda garip bi durum oluşturdu, bide maçlarda sürekli güçsüz takımı tutuyoz çok komik, evden sürekli angola angola gibi tezahuratlar yükseliyo)

off konu yine dağıldı en iyisi olayı başka bi paragrafta anlatıyım...ilkokulda denizle birlikte okula giderken komşumuzun yetiştirdiği tavuklar ve onların başında duran horozla karşılaştık. resmen bir düello gibi karşı karşıya durmuş birbirimize bakıyoduk adeta bir sinir harbi bir soğuk savaş yaşanıyodu horozla aramızda..horoz guruburuk guruburuk diye sesler çıkarmaya başlamıştı bile yani bu ikimizden birine kesin saldırcağı anlamına geliyodu..benimse o anda kafamdan bir baloncuk fırlamış şekilde babamın bana dediklerini düşünüyodum"oğul eğer hayvanlarla konuşur onlara iyi davranırsan onlarda sana bişi yapmaz en vahşi aslan bile kuzu olur ey oğul falan" bende bu gazla horozla konuşmaya başladım güzel horoz canım horoz bırak geçelim biz bişi yapmıycaz sana ha benim ibiklim ha benim gülüm gibi.. tam kurtulduk heralde derken horozun benim kafama atlaması bir oldu... kafama tıktıklayan horozun altında resmen can çekişiyodum.. Deniz'se kardeşini horoz saldırısından kurtarmaya çalışan her abla gibi dana gibi kaçmıştı...fakat en azından annemi yardıma çağırmıştı. annemse oğlunu horoz saldırısından kurtarmaya çalışan her anne gibi horoza taşla saldırarak horozu kaçırttı..
bende ilk çocukluk travmamı yaşamış oldum böylece(börülce) .. daha sonra büyüdüm adam oldum üniversteye gittim şimdi alanyaya tatile geldim falan bissürü şeyler ohooo .. nese alanyadan hepinize sevgiler..

4 yorum:

  1. angola'ya yazık oldu, çin'den bir halt olmayacağını 15 sayı fark atarken 30 sayı fark yemelerinden anladık... tevekkeli değil, amerika hiç korkmuyor bunlardan hatta nba'i falan çin'de oynayacağız diyip dalga geçiyor... bir de goygoecha vardı ne oldu ona... biz sana saldıran horozu adıyaman'da ördek niyetine kestik, için rahat olsun... köye ördek almaya giden arkadaşa tavuk niyetine horoz kakalamışlar... sabaha kadar közde yaptığım mısır bile daha yumuşaktı... ayrıca yiğit bırak herkes bildiği işi yapsın, ben burda koment başı ücrete çalışan bir işçiyim, ekmeğimle oynama...

    aslında zirvedeyken bırakmak gerek, hazır ismim ana sayfada geçmişken yorum yazmayı bırakıyorum zaten bırakmazsam işi bırakmak zorunda kalacağım, katalogda hata çıktı, birazdan 3.000 ytl'lik bir krizin ortasında kalacağım...

    evet gamsızım!

    YanıtlaSil
  2. İlk yorumu ben bırakayım da hızla büyüyen pastadan payımı alayım :)

    Yiğitcan, senin yazılarını okurken birden Alpay Erdem'in Ekşisözlük'teki yazısını okuyormuş gibi hissettim. Süpersin valla, ne diyim?

    O horoz bir kere sadece sana saldırmıştı. Ben balkondan izlemiştim eşek gibi :)

    Ha bu arada, Çin ve Angola maçlarını ben de izledim ve tabi ki güçsüz olanı tuttum. Ama kazanamamak gibi bir sorunu var bu tutumun. Yarınki Türkiye-Arjantin maçı için de izin alacağım. BU kez güçsüzü değil, gayet güçlü olan Türkiye'yi tutacağım. Öhöm öhöm.

    YanıtlaSil
  3. Bak, yine Varol benden önce davranmış. Aynı anda yorum bırakmak da ne acayipmiş yahu. Ben bu yarışı kazanamam. İlk yorum işini tane başı ücret alan Varol'a bırakmak en iyisi :)

    YanıtlaSil
  4. tabi ki ben daha önce yazacağım; senin de ayda 1.000 ytl borcun olsa bak sen de nasıl hızlı yazıyorsun...

    ekmekle oynamayın arkadaşlar, ekmek bulamıyorsanız pastayla oynayın:)

    herkese günaydın...

    not: kriz yönetimini biliyorum evet, dün de kovulmadım:)

    YanıtlaSil