3 Ocak 2008

Kar


En sonunda yağdı. Mucize gibi ya:) Her ne kadar sabah sabah yolda yürürken bir kısım akrobatik hareket yapmak durumunda kalsam da, çok özlemişim karı. 2008 ne süper bir başlangıç yaptı böyle. Şööle bir hafta boyunca kar yağsın, her yer bissürü bembeyaz olsun. İlk Ankara'ya geldiğim zamanki gibi olsun, ceviz ceviz yağsın, göz gözü görmesin istiyorum.

3 yorum:

  1. Ne güzel di mi? Hem de lapa lapa, durmadan artıyor. Senelerce özlemini çektik, doya doya seyretmek lazım tüm Ankara olarak :)

    Ve lakin, sabah uçağı olan ablamı havaalanına yetiştirmek söz konusu olunca, hele bir de babam kar ve sis yüzünden geri dönüşü olmayan yollara sapıp da sinir stres içine girince, ilk kar günü çok kutlu geçmeyebiliyormuş.

    Neyse ki ablam uçağına yetişti ve Kanada yollarına düştü, ben işe gelebildim, annemler eve gidebildi. Şimdi tekrar, pencere arkasından yağan karın tadını çıkarma vakti geldi.

    YanıtlaSil
  2. Siteyi her açışımda şapkalı a'sı olan KAR gibi okuyorum yazının başlığını.

    Şimdi şapkalar geri geldi, Word'de REKLAM yazı yazarken a'ya şapka koymazsan kızıyor. Umarım bize o şapkasız dönemi yaşatanlar, şapkalarını takıp gitmişlerdir. Ense traşlarını göstere göstere. :)

    YanıtlaSil
  3. her zmnki gbi yne kndnini gsterdi, geri çekti..
    bsy anlamadk kardan yau
    =/

    YanıtlaSil