22 Ağustos 2008

Şehriye Vakvakla bir gün

"Dünyayı kurtarma adına episode milenyum artı biri çekme girişimim gene hüsranla sonuçlandı."

Şehriye Vakvak "Dönde Gel" adlı gazeteye verdiği demeçte maddi sıkıntıların altından geceleri bir barda şarkı söyleyip konsomatrislik yaparak kalktığını ancak yine de istediği hayatı bulamadığını söyledi. Masasına gittiği erkeklerin sigara ve alkol kokusuyla harmanlanmış dudaklarından çıkan sözlerin artık hiçbir öneminin kalmadığını ve hissizleştiğini belirten Vakvak, “dünyaya bir kere daha gelsem bir kedi olmayı tercih ederdim diyerek konuşma sırasında çok fazla alkol almış olduğunu da kanıtladı.

Küçük haberler peşinde koşan ve dünyası Vakvak’ın hayatı üzerine kurulu olan Erdal Pamukdiş adlı gazetecinin: “Sayın Vakvak geceleri eve gittiğinizde neler yapıyorsunuz?” sorusunu fütursuzca sorması üzerine Vakvak:
“Sende diğerleri gibisin, gece yatağıma süzülmek için ağzı leş gibi kokan, benimle yatınca dünyayı kurtardığını sanan diğer erkekler gibi” diyerek yanındaki konyak şişesinden bir yudum daha viski içerek “herkese selam olsun ben artık yokum” dedi.

Şehriye Vakvak’ın her zamanki şuh bakışları ve cilveli konuşmalarıyla sahnelere geri dönmesi için Pazar günü saat 14:00’de Vakvakiye Meydanında bir gösteri düzenlenecek. Gösteriye sanat camiasından Salim Sevsendebir ve politika dünyasından Mani Beniçeker’in de katılması bekleniyor.

Dönde Gel Gazetesi
Erdal Pamukdiş
pamukdis@vakvak.com