16 Ağustos 2006

'Otobüs' de bana maruz kaldı:)

Sayın ev ahalisi. Burası dışında katılımcı olduğum bir bloğum daha oldu! Buranın adı Otobüs. Ulaşmak için bu cümleye tıklıyorsunuz.Otobüste, dolmuşta, metroda vs. geçen olaylar anlatılıyor diyebiliriz özet olarak.

Az önce şu meşhur 'Atilla gaz ver!' maceramı anlattım orada. Buraya yazmayım, siz oraya gidin:) Yok yok, evahalipisini de hiç ihmal etmeyeceğim. Ama yol hikayeleri orada olacak bundan sonra.

Ne kadar yazarsa o kadar daha yazmak istiyor insanın canı. Hastalık mıdır nedir? :P

6 yorum:

  1. bak bunu kıskandım işte, çünkü bu bloglarda ilk otobüs hikayesini ben yazmıştım, bknz. www.kaybettik.biz mayıs ayı; hatta zamanında iett şoförleri belgeseli bile çekiyordum ki okul frene bastı:)

    ama oraya gelip yazacak değilim, sen yaz yolla burdan okuruz...

    YanıtlaSil
  2. Aman tanrim tamamen unutmustum bu hikayeyi :) Otobusun ortasindan gecen ip, Atilla, cocuklarin ipin uzerine basmasi ve Atilla'nin yuksek desibelli sesi.... Bizim "ne zaman tekrar yola cikabilecegiz" sorumuza "ugrasiyoruz heralde!" seklinde cevap veren yurdumun hizmet sektorunun gurur duydugumuz calisanlari....
    Benim hatirladigim kadariyla babam karli daglari bu sekilde gectigimizi ogrenince bu yeni otobus konusunda baya baski yapiyor, sofor baskilara dayanamayip gidip bir tane aliyor. Otobus dediginde boru degil, kimbilir kac yuz milyarlik alet. Iki ay sonra da kalp krizi geciriyor.

    Otobuste arkalardan birisi kameraya cekmisti galiba. Youtube'e falan koysaydi da izleseydik. Jandarma "kenara cek" diyince soforun ve Atilla'nin yuzundeki ifadeyi tekrar gormek isterdim. "Abi nasil kenara cekicez?" "Sen gaz ver Atilla" :))

    YanıtlaSil
  3. Aa, gerçekten abla ya. O yanımıza gelen çocuklar çekmişlerdi kameraya galiba.

    O çocuklardan biri Hacettepeliydi. Bir gün, bir arkadaşa bu olayı anlatırken 'a, ben biliyorum bunu ya. Bizim bölümde dönelip duruyor' demişti.

    Meşhur diyorsak bir sebebimiz var :)

    YanıtlaSil
  4. Ehe, ben de ilk gördüğümde şaşırdım. Çünkü ablam önceki yorumlarını Beyza Pınar diye yazıyordu, değiştirmiş herhalde.

    Ablamla senin, isimleriniz dışında, vücudunuzdaki bütün benlerin yerinin ve sayısının hemen hemen aynı olması daha acayip bence. :)

    YanıtlaSil
  5. siz ne kadar acaip aileymişsiniz ya...:) kendi ailem bile bu kadar karıştırmadı kafamı... sanırım birileri de benim motorumun ipini çekiyor:) addams family'den sonra urals family... güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. Beyzacim ben aslinda senin kunyeni araklamistim, sonra yakalanmamak icin butun bu hikayeyi uydurduk. Artik gercegi ogrenmenin zamani geldi. Benleri de goz kalemiyle yapmistim :)

    Hakkaten Beyza'nin ailesi hic bilmiyordu benim ilk adimin da o oldugunu. Baya sasirmislardi :) O zamanlar pek yaygin bir isim de degildi aslinda.

    Ben olayi tamamen bir muamma. Hadi ben sarisinim bir suru benim var, beyza'nin esmer bir kiz olarak ayni benlere ayni yerlerde sahip olmasi hakkaten garip. Ama alacakaranlik kusaginda hersey mumkun degil mi?

    YanıtlaSil