9 Mayıs 2007

Evahalipisi

Doğumgünün kutlu olsun sayın Evahalipisi !

Herkes kendi bloğunun doğumgünün kutluyor, bizim neyimiz eksik? :)

Kutlama nedeniyle geçen sene bu zamanlar yazdığım yazılara bir göz atayım dedim ve sanki bir sene öncesine değil de bir buçuk sene öncesine gitmişim gibi geldi bana(: (ehemehe) -Özellikle şu yazı. İstanbul maceralarımla başlamış bu blog benim için. Ne kadar zor günler geçirsem de Mayıs'ta İstanbul'da olmanın ayrı bir tadı vardı. Eh, şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım deyip gideyim ben.

Dur dur gitme, bir şey diyeceğim. Sen okuyorsun ya şimdi benim yazdıklarımı. Çok acayip bir şey bu ya! Ben burada, iş yerimde, mesai bitimine yakın bir saatte acele acele bu yazıyı yazıyorum; sen aklıma bile gelemeyecek kadar alakasız bir yerde ve şekilde bunu okuyorsun. Bunları okuyan dünya üzerinde sadece sen bile olsan olur. Ben bu hisse zor alışacağım sanırım. Ama çok hoşuma gidiyor o da ayrı konu. Şşt, naber, nasılsın, nasıl gidiyor? (Ersin Karabulut yapardı bazen bunu. ) hadi görüşürüz.

Son olarak: yaş günü maş günü dedik ya, bir ara pek meşhur olan sanal hayvanlardan besliyor gibi hissettim kendimi bir an. Ne menem bir şeydi o ya, hayret bir şey. Neyse hadi git sen, oyalamayayım ben.

9 yorum:

  1. happy birthday blog :)
    bir bloun doumgünüsünü kutliceemi hiç düsünmezdim :)

    kaç yaşında bu deniz :P maşallah bayaa da hızlı serpilmiş

    YanıtlaSil
  2. Evahalipisi VAtansız Kral'a teşekkür eder. Bu arada ama doğumgünü oldu di mi? Artıl yeni bir şey söylemek lazım. :)

    YanıtlaSil
  3. bi an farkettim ki
    doumgünü hediesi vermemisim
    büük esseklik affet deniz :)

    simdii bilmiorum beenirmisin ama benim bloumda zombi post, otobuste blounda ise canlanan anılar kosesi var görmüssündür iste sende sitene bu bolumu eklemek istersen kodlarını alabilecein internet adresi http://stuffablog.com/bstir/index.html
    budur. eski yazılmış postlara ışık tuttuuu için random ben beeniorum böölece yokolup gitmiolar :)

    YanıtlaSil
  4. Sen benim kafamı mı okuyorsun acaba? Ne zamandır aklımdaydı ve senin bloğunda görünce sana sorayım diye düşünmüştüm! Ne güzel hediye, çok beğendim valla, teşekkür ederim. :) Random posts widgetleri filan bulmuştum ama becerememiştim bir türlü. Yalnız bu kodun biraz daha uzun olması gerekmiyor muydu?

    YanıtlaSil
  5. Önce şeysi şeyettiiniz için teesüf şeyedecektim ama sonradan hoşuma gitti şeysi tabiri.

    Hepimiz birşeyiz en nihayetinde.

    Ezgi Şeysi.

    Bu sayfanın doğumgünüsüymüş, ne güzel. Kutlu olsun. Ben İstanbul şeysini ne zaman açtığımı hatırlamıyorum. Blog olmadan önceki zamanını yani. 2003'tü ama...Gün..Ay...Doğumgünüsü bile yok çocuumun. (hıçkkk)

    YanıtlaSil
  6. Evahalipisi Ezgi şeysine de teşekkür eder. Bugün de Alternatif İstanbul'u kutlayalım o zaman? İyi ki doğdun Alternatif İstanbul! :)

    Sitene sitemde link verirken (bknz: Sörf Eylemek Niyetindeyim) "Şeysi" sözcüğünü eklememin sebebi var elbet. Şöyle ki:

    Alternatif İstanbul bence çok güzel bir site. Konular bal gibi, yazı üslubu desen, mmm, pek güzel. Şimdi ben bu siteye "bilmemne REHBERİ, nebileyimne AJANDASI" filan gibi bilindik isimleri nasıl yakıştırayım? imin -i halindeki 'şey' sözcüğünü ben, bizzat sevdiğim 'şey'ler için kullanıyorum.

    (Hemen iste, hemen değiştireyim efendim.)

    Son olarak, sitende sitemin linkini görünce çok mutlu oldum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. deniz ben zihin de okurum kitap da çok yetenekli kral bi kralım :P
    hedayemi beendiin için tesekkür ederim bu beni mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  8. Bloga hediye olarak kendimi veriyorum, güle güle kullan beni...

    Nice yazılara...

    YanıtlaSil
  9. Frankly, aldım gitti :)

    Teşekkürler bolca

    YanıtlaSil